Gastenboek

Daar zijn ze dan.

Hoi, Hoi. Geweldig gefeliciteerd met de geboorte van de prachtige pups. 4 reutjes en 3 teefjes. Fantastisch. Dat hebben Caelin en Veto echt goed gedaan. We komen ze binnenkort zeker bewonderen. Geniet er lekker van en graag veel foto’s op de site, zodat wij toch nog een beetje mee kunnen genieten. Dikke knuffels voor allemaal van Tonny en Dorien en natuurlijk een heel dikke slobber van een zeer trotse oma Chena en natuurlijk de rest van onze Rottiebende.

Zwanger !!

Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van Caelin. Dat wordt nog weer een spannende tijd. Ook mama Chena is helemaal trots. Verwen Caelin maar lekker de komende tijd en rust zelf ook nog maar even lekker uit. Groetjes Tonny, Dorien en een slobber van onze Rottiebende.

Caelin

Heel veel succes in Zweden met Caelin.

Uitvliegen

Hoi allemaal, Wij wensen jullie heel veel sterkte morgen met het uitvliegen van Addie-Athos. Het zal zwaar zijn, daar weten we alles van. Wij wensen zijn nieuwe baasjes heel veel plezier met hem en hopen dat jullie hem nog maar vaak terug mogen zien. Groetjes Tonny, Dorien en de Rottiebende.

Amber-Pepper

Vanaf hun geboorte hebben we de berichten over julli puppies gevolgd. Ik vind het zeer verdrietig om te lezen dat Amber-Pepper maar vijf weken oud mocht worden. Veel sterkte....

Yeah puppies

Hoi Allemaal. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de wolken van pups. Zo te zien heeft Boika goed voor ze gezorgd want ze zien er geweldig uit. We komen binnenkort dat mooie spul zeker even bewonderen. Genieten jullie er ook maar lekker van en zet vooral veel foto’s op de site zodat wij ook mee kunnen genieten. Dikke knuffels voor allemaal van Tonny en Dorien en natuurlijk een slobber van trotse oma Dana en niet te vergeten de rest van onze Rottiebende.

pups

Beste Wilfried en Carola, Gefeliciteerd met de geboorte van de pups. Komen zeker langs kijken.

pups

Gefeliciteerd met de geboorte van je pups, laat ze uitgroeien tot veel belovende en zware puppies! www.vandekolonienhoeve.be

pupsels

Van harte met de pupsels ! Geniet ervan. En al het goeie gewenst voor Boika en dr kroost. poot van Joep en Easy

Puppies

Het wordt nu wel heel spannend! Wij zijn zeer benieuwd! Boika ziet er goed uit :-) Groetjes- Johannes & Aafke Windstra,Surhuisterveen.

Van harte

Hoi Caelin, Van harte gefeliciteerd met jou 2e verjaardag. Heb jij ook lekker genoten van het gebak? Ik wel in ieder geval. Groetjes van je zus Chara en natuurlijk ook van mijn baasjes Tonny en Dorien en de rest van de Rottiebende. N.B. wil je Boika en jou baasjes ook veel succes wensen met de laatste loodjes en dat we benieuwd zijn naar de aanstaande puppenkindjes.

succes

Hallo Wilfried en Carola, wij willen jullie heel veel succes wensen op een goede bevalling met mooie pups.

Gefeliciteerd

Hopelijk gaat alles goed met de dracht en hebben jullie een prachtig nestje. in maart hebben wij onze prachtige rottie Amor moeten laten inslapen na 12,5 jaar. helaas zijn wij nog niet toe aan een nieuwe rottie, maar zodra er meer ruimte is in ons leven dan neem ik contact op met jullie.

Puppies

Gefeliciteerd met de dracht van Boika.

Succes

Hallo Wilfried en Carola! Heel veel plezier met jullie website en succes met de zwangerschap van Boika. We zullen voor jullie duimen. Groetjes Hans, Karin en Sem Heupink lebber van Seven en Chester

Boika puppies

Hoi hoi... super mooie site!!!!! Half febr. Puppies van Boika

top

Heel veel suces met de kennel en met de doggies uiteraard. Site ziet er leuk uit en zal de komende tijd vast nog wel meer info etc op komen. We houden het in de gaten ! haha. poot van Easy vd wodanahoeve

Mooi mooi

Supermooie site gemaakt hoor. Kun je onz rover ook zo bij op zetten, hihi.

Felicitatie

Gefeliciteerd met jullie mooie site

Gefeliciteerd

Hoi Carola en Wilfried, Van harte gefeliciteerd met jullie mooie website en de mooie naam Ambocahoeve. Een naam met betekenis. En dan nu op naar jullie eerste nakomelingen. Dan komt ook deze droom uit. Wij weten hoe leuk dat is. Wij wensen jullie heel veel succes en plezier. Groetjes Tonny en Dorien en slobbers van onze Rottiebende. Natuurlijk ook voor Boika en Caelin.

van harte gefeliciteerd

Super mooie site !!

Gefeliciteerd

Hallo Carola en Wilfried, Van harte gefeliciteerd met jullie Ambocahoeve site. Ziet er mooi en strak uit! Een dikke knuffel voor Boika en Caelin en een dikke lebber van (half)broer Eros.

mooi

Hey eigenaars van een mooie nieuwe kennel! Hele mooie website hoor..Jammer dat er niet te zien is hoe ondeugend Caelin is --) Heel veel succes! xxx

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)